Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Samordnare för det internationella arbetet

Bli samordnare för Act Svenska kyrkan

Välkommen till en utbildning för samordnare inom Act Svenska kyrkan – ett livsviktigt och spännande uppdrag! Denna förmiddag vänder sig både till dig som är samordnare och till dig som vill skulle vilja bli det.

Du som är samordnare för Act Svenska kyrkan, eller som skulle vilja bli samordnare i församlingen är varmt välkommen på utbildning. Vi träffas på stiftskansliet i Skara i höst.

Helena Frankson och Helena Alm Norberg från Act Svenska kyrkan går då igenom uppgifterna för en samordnare, tipsar om metoder och ger den senaste informationen om arbetet i Act Svenska kyrkan både här hemma och hos partner utomlands.  

Vi avslutar förmiddagen med sopplunch.

Välkommen in i en livsviktig uppgift! ​

För att minska smittspridning är det begränsat antal deltagare på utbildningen, så anmäl dig i god tid om du vill vara säker på en plats. Vi håller givetvis avstånd och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Tid och plats
23 oktober 9.00-12.00​

Kostnad
Utbildningen är kostnadsfri.  

Anmälan och frågor 
Anmäl dig senast 9 oktober till urban.jormeus@svenskakyrkan.se eller 070 858 50 86.