Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Nattkampen

Under hösten 2022 kommer Göteborgs distrikt att arrangera Nattkampen med utgångspunkt i Skee, Strömstad. Arrangemanget är ett samarbete mellan de 5 sydligaste distrikten och som brukar samla mellan 300-400 personer. 1-2 okt 2022, Strömstad

Temat för 2022 års nattkamp är ”Kärleken är… – dit du går går också jag”. Under natten kommer vi att gå igenom olika stationer på temat kärlek.

Nattkampen är en lagtävling där lag i olika åldrar och kategorier, under natten, går en bana där de stöter på ca 7-8 stationer där de genom samarbete ska klara av olika uppgifter. 

I Nattkampen tävlar man i följande klasser:

Klass 1

13-16 år. Skall ha en ansvarig ledare 18 år eller äldre, utom tävlan. 
Tävlar för en lokalavdelning/församling.

Klass 2

17-22 år, en deltagare får vara äldre, inom tävlan. Laget skall ha en deltagare som är 18 år eller äldre som ansvarig ledare, inom tävlan. Tävlar för en lokalavdelning/församling.

Klass 3

Alla åldrar 13 år och äldre. Laget skall ha en deltagare som är 18 år eller äldre som ansvarig ledare, inom tävlan. Tävlar för en lokalavdelning/församling.

Klass 4

Övriga lag. Lag från övriga distrikt, blandlag från olika lokalavdelningar/församling

Dit du går, går också jag

Rut 1:16

När?

Lör 1 oktober 2022 12:00 – sön 2 oktober 2022 12:00

Var?

Skee kyrka, Strömstad pastorat

Kostnad?

250 kr 
Mat ingår. Laget tar med eget tält att sova i, ange hur många tält (och storlek) i din anmälan.

Anmälan?

Anmäl dig här senast 15 september 2022


Kontakt och mer info hittar du på nattkampen.se

Vill du vara funktionär? Hör av dig till Andreas.gerenmark(a)svenskakyrkan.se