Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Nattkampen

Nattkampen 2021 kommer att äga rum den 25-26 september via det digitala verktyget Discord.

Lagledaren plus ytterligare 1 person uppger sin mailadress i den digitala anmälan, där inbjudan till ” Nattkamps”-discord kommer att komma ut ca en vecka innan arrangemanget.

För att arrangemanget ska kunna genomföras krävs god uppkoppling på de platser där ni väljer att genomföra stationerna.


Alla lag från Skara distrikt är välkomna att delta tillsammans på Mösseberg.

Boka boende på Mössebergs camping, ange att ni tillhör SKU Skara stift, vi har reserverat 15 tältplatser i vårt namn. Ni bokar genom att ringa 0515-885588. Ni står själva för kostnaden för boendet (50 kr per person)

Under själva nattkampen utgår vi från Friluftsområdet uppe på Mösseberg, där kommer vi hålla eldar igång under natten där ni kan värma er samt grilla er korv (eller vad ni nu vill ta med er).

För att anmäla sig till att delta på Mösseberg registrerar ni laget HÄR . Glöm inte att också boka tältplats samt anmäla er till Nattkampen på länken nedan.

På Mösseberg finns bra uppkoppling till telefonen, dock inget wifi att koppla upp sig mot så lagledaren måste ha mobildata så det räcker.


Nattkampen är en lagtävling där lag i olika åldrar och kategorier, under natten, går en ca 1 mil lång banan där de stöter på ca 7-8 stationer där de genom samarbete ska klara av olika uppgifter. Teman på stationerna kring FRILUFTSLIV, SJUKVÅRD OCH BIBEL finns alltid med. Deltagarna ska vara 13 år eller äldre och i varje lag ska det finnas en person över 18 år.

Anmälan och mer info om Nattkampen 2021 finns HÄR

Sista anmälan 20 sep