Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Gemensam arbetsdag på Flarken

Upprustning av Flarken pågår. Det har dragits in el samt vatten och avlopp. Tre nya vattentoaletter ska installeras varav en tillgänglighetsanpassad. Vi ska också anlägga en slåtteräng som kan vara möjlig att använda till tältning vid stora arrangemang.

Flarken är allas vår älskade lägergård och vi behöver hjälpa till! Vi hoppas därför att ni vill komma och hjälpa till den 24 april ute på Flarken. Det kommer finnas olika typer av saker att göra och du måste inte vara superhändig för att hjälpa till. Exempel på det som behövs göras är vårstädning av gården, utomhus och inomhus, måla husen utvändigt samt inventera materialet på gården. För de som har yngre barn kommer det också finnas barnvakter att tillgå. (hör av dig om du vill hjälpa till med att vara barnvakt) på grund av covid-19 bjuder vi inte på mat denna gång utan var och en tar med egen matsäck, däremot ser vi till att det finns kaffe och fika för alla.

Maila lisa.gerenmark(a)svenskakyrkan.se och anmäl dig och vad du skulle vilja hjälpa till med. Vi ska inte vara onödigt många och vi vill därför veta i förväg vilka som kommer.

24 april ca 9.00-16.00

Är grinden låst? Ring 076-105 79 78

Om du har symptom är det viktigt att du stannar hemma! Även vid utomhus aktiviteter behöver vi vara försiktiga. Tillgång till varmt vatten samt tvål och handsprit kommer finnas.

Om restriktionerna är sådana i slutet på april att vi inte kan ses kommer alla som anmält sig få veta det och informationen här på hemsidan att uppdateras.

Bild från arbetsdagen i sep 2020