Tillsammansdag

Vi ska vandra i Guds kärleksljus

Äventyrsdag för miniorer, juniorer och ledare

Välkomna lördagen den 19 oktober på en äventyrsvandring i Hasslösa, Sävare församling. Dagen börjar klockan 10.00 med gemensam andakt i Hasslösa kyrka och beräknas avslutas vid 15.00.

Vi kommer att vara utomhus, så oömma kläder efter väder rekommenderas. Under vandringen kommer det att vara stationer med uppgifter som gruppen ska lösa tillsammans!
Under vandringen serveras lunch som ingår i deltagaravgiften och väl i mål bjuds det på fika. Ni som kommer långväga från, kan ta med en enklare matsäck för förmiddagen.

Kostnad: 50 kr/deltagare varav 30 kr av avgiften går till Svenska Kyrkans Ungas insamlingsmål. Under 2019 är insamlingsmålet till organisationen Talita.
Tack vare ett årsmötesbeslut subventioneras alla medlemmar med 300kr/person under 2019. Är du medlem i Svenska Kyrkans Unga är det därför gratis i år. Läs mer HÄR

Senast 7 oktober vill vi ha er anmälan, använd anmälningstalongen. Anmälan skickas till: Svenska Kyrkans Unga i Skara stift, Box 263, 532 23 Skara, eller anmalan(a)skuskarastift.se.

Efter anmälan skickas en bekräftelse, med ytterligare information och vägbeskrivning. Vi tror att grupperna som går vandringen består av ungefär 4-7 barn. Välkomna!

Vid frågor kontakta stiftspedagog Anders Blom, anders.blom(a)svenskakyrkan.se , 0511-262 30

Äventyrsdag-folder 2019