Musikläger

VÄLKOMMEN TILL MUSIKLÄGER 14-17 JUNI 2020!
Skapelseansvar är årets tema för Svenska Kyrkans Unga i Skara stift. Lägret innehåller som vanligt MYCKET KÖRSÅNG och musik, men förstås också andra aktiviteter som lekar, bad, ledarnas afton och annat kul. På lägret finns ett härligt ledargäng som ser till att alla deltagare trivs.Barn och ungdomar födda 2011 eller tidigare är välkomna att vara med. Alla deltagare sover i klassrum, alltså golvlogi.
Vi vill gärna att körledare eller annan ledare som barnen känner deltar under lägret.
INSTRUMENTALISTGRUPP
Anmäl dig gärna som instrumentalist om du kan spela ett instrument (du behöver känna dig ganska säker på ditt instrument.) Den 31 maj kl 10.00-14.00 har vi övningsdag för instrumentalister i Kyrkans Hus i Skara. Instrumentalisterna spelar till några av sångerna. När man inte spelar sitt instrument är man en del av kören.Det finns också möjlighet att spela orgel under lägret.

YTTERLIGARE INFORMATION
Erik Nyberg
erik.nyberg(a)svenskakyrkan.se 0511-262 10

ANMÄLAN
Sista anmälningsdag 4 maj 2020. (Instrumentalister behöver anmäla sig så tidigt som möjligt) Efter den 4 maj kommer en bekräftelse med utrustningslista till deltagarna. Länk till anmälan
PRIS
Lägret kostar 1100 kr om du är medlem i BÅDE Svenska Kyrkans Unga i Skara stift och Kyrkosångsförbundet. Är du medlem i bara Svenska Kyrkans Unga är priset 1200 kr, är du bara medlem i bara kyrkosångsförbundet är deltagaravgiften 1400 kr och är du inte medlem i något av förbunden är deltagaravgiften 1600 kr. För medföljande syskon sänks priset med 100 kr.
För medföljande ledare är priset 2500 kr, då ingår helpension och boende i elevbyn.

Gratis och lätt blir du medlem i Svenska Kyrkans Unga i Skara stift.
Svenska Kyrkans Unga i Skara stift är beroende av sina medlemmar för att genomföra sin verksamhet. Vi önskar kunna fortsätta med
Musiklägret, som är vårt största årligt återkommande läger, och för det behöver vi våra medlemmar.
Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.
I år är deltagaravgiften subventionerad med 200 kr för medlemmar i
Svenska Kyrkans Unga i Skara stift pga ett årsmötesbeslut.