Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Skaparglöd

12-15 juni välkomnar vi dig som är född 2007-2012 att vara med på Skaparglöd – ett läger som utgår från vårt klassiska musikläger men har breddats för att passa fler unga. Förutom musik kommer lägret innehålla andra kreativa uttryck som drama och skapande.


Skaparglöd är ett läger för dig som är född 2007-2012 och som är kreativ och tycker om att ha roligt tillsammans med andra. Lägret innehåller tre spår: musik, drama och skapande. Du väljer spår i samband med att du anmäler dig. Vissa aktiviteter gör vi alla tillsammans som och andra med de som valt samma spår som du. 

Lägret är på vår stiftsgård Flämslätt som ligger mellan Skara och Skövde. Här finns allt en behöver för ett riktigt mysigt läger.

Du bor tillsammans med andra deltagare och våra unga ledare nere i lägerbyn. I din anmälan kan du önska vilka du vill dela rum med.

Vi vill gärna att en ansvarig ledare följer med från varje lokalavdelning/församling, den väljer själv om den vill bo i lägerbyn eller på hotellet.

Kontakt: Erik Nyberg, musikkonsulent 0511-26210 och Lisa Gerenmark, stiftskonsulent 0511-26215

 

Priser

Medlem i SKU Skara stift och kyrkosångsförbundet: 700 kr*

Medlem i bara SKU Skara stift: 800 kr*

Medlem i bara kyrkosångsförbundet: 1000 kr

Inte medlem: 1200 kr

Personal boendes i lägerbyn: 2100 kr

Personal boendes på hotellet: 3700 kr

* pris för medlem i Svenska Kyrkans Unga i Skara stift är subventionerat med 200 kr enligt ett årsmötesbeslut

 

Sista anmälan har nu varit och vi öppnar upp för sen anmälan i mån av plats för en extra kostnad av 50 kr per person som går till vårt insamlingsmål ACT Svenska kyrkan

länk till sen anmälan