Tryggare kan ingen vara – att möta ungdomar på nätet

Tryggare kan ingen vara – att möta ungdomar på nätet

Hur kan vi stötta och finnas till hands för ungdomar på nätet? Välkommen till en heldag i göteborg för dig som arbetar med barn och unga.

Under dagen får du möta:

Elza Dunkels, docent i pedagogiskt arbete och som arbetar som lärarutbildare och forskare vid Umeå universitet. Hon är även författare till bland annat ”Vad gör unga på nätet” och ”Nätmobbning, näthat och nätkärlek: kunskap och strategier för en bättre vardag på nätet”.

Helena Meyer, fd verksamhetsansvarig för nätvandrarna på Fryshuset, Sveriges första nätvandrare, expert på Surfa Lugnt, regional utbildare på Friends och mycket mer.

Sofia Berne, Göteborgs universitet, legitimerad psykolog sedan 2007. Fil. Dr 2014 med avhandlingen “Cyberbullying in Childhood and Adolescence – Assessment, Coping, and the Role of Appearance.”

Bo Erlandsson, verksamhetschef på Kyrkans Jourtjänst i Göteborg, medförfattare till ”Den som vandrar på nätet” samt en av projektledarna för Svenska Kyrkan nätvandrar

Jiang Millington, kommunalråd i Järfälla kommun, tjänsledig kommunikatör i Svenska kyrkan i Järfälla, social media specialist på Barn i behov och administratör på #jagärhär samt kyrkans metoo #vardeljus

Moderator är Anne-Lie Lokko

Arrangörer
Skara stift, Karlstads stift, Växjö stift, Göteborgs stift, Kyrkans Jourtjänst
i samarbete med Svenska Kyrkans Unga i Skara stift och Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift.

Tid och plats:
23 januari 9.00-17.00 på K2R i Göteborg

Kostnad:
800 kronor

Tillgänglighet:

Tillgängligheten i lokalen är begränsad, hör av dig till Lisa Gerenmark 0511-26215 för närmare beskrivning.

Anmälan och mer info

Tryggare kan ingen vara affisch 2019