Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Distriktsårsmöte


Välkommen på Distriktsårsmöte 15-16 april på Flämslätt

Under helgen kommer vi genomföra årsmötet, fira gudstjänst, äta god mat, fördjupa oss i spännande ämnen och ha roligt tillsammans.

På din lokalavdelnings årsmöte väljs vilka som ska representera just er lokalavdelning på årsmötet. Hur många ombud och ersättare ni får skicka anges i ombudslistan nedan. Ombudslistan uppdateras regelbundet fram till 15 mars.

Handlingar

Kallelse, propostioner och övriga handlingar publiceras här inom kort

Skriv en motion

Du som medlem eller ni som lokalavdelning kan skicka motioner (förslag) till distriktsårsmötet. Motionsstopp är 4 mars så innan dess behöver eventuella motioner skickats in till ds(a)skuskarastift.se

Här finns tips på vad du kan tänka på när du skriver en motion

Nominera någon till ett uppdrag i distriktet

Vill du nominera någon till ett uppdrag i distriktet? Maila i så fall din nominering till valberedning(a)skuskarastift.se

Glöm inte att tillfråga den du nominerar först, det går också bra att nominera sig själv.

På DÅM kommer ombuden att välja en distriktsstyrelse inkl en ny vice distriktsordförande samt sakrevisor, lekmannarevisor och ombud till RÅM. Du kan nominera dig själv eller någon annan till ett eller flera uppdrag.

Anmälan

länk till anmälan kommer inom kort


Kontakt

stiftskonsulent Lisa Gerenmark

0511-26215

lisa.gerenmark(a)svenskakyrkan.se