Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Äventyrsdag

Äventyrsdag för miniorer, juniorer och ledare

Under samma himmel

 

Välkomna lördagen den 9 oktober till en äventyrsdag på Flarken, Svenska Kyrkans Ungas lägergård på Spårön, nordväst om Lidköping.

Dagen börjar klockan 10.00 med gemensam andakt på Flarken. Efter andakten väntar en vandring i skogen utefter en utmärkt slinga och väl i mål gemensamma lekar och aktiviteter på Flarken. Vi beräknar att dagen avslutas vid 15:00.

Vi kommer att vara utomhus, så oömma kläder efter väder rekommenderas. Under vandringen kommer det att vara stationer med uppgifter som gruppen ska lösa tillsammans! Nivåanpassat för minior-respektive junior.

Varje grupp kommer att bjudas på fika i början av dagen men matsäck och lunch för dagen medtages av respektive grupp/deltagare. På Flarken kommer det att finnas brinnande eldar att tillaga sin medhavda lunch över om man så önskar.

Kostnad: 50 kr/deltagare varav 30 kr oavkortat går till Svenska Kyrkans Ungas insamlingsmål för 2021.

Tack vare ett årsmötesbeslut subventioneras alla medlemmar med 100kr/person under 2021 Är eller blir era deltagare medlemmar i Svenska Kyrkans Unga i Skara stift blir Äventyrsdagen gratis i år.

Senast fredag 1 oktober vill vi ha er anmälan.

Efter anmälan skickas en bekräftelse, med ytterligare information och vägbeskrivning.

Vi tror att grupperna som går vandringen består av ungefär 4-7 barn. Välkomna!

Självklart anpassas dagen efter ev. rådande restriktioner och smittläge med anledning av covid19.

Vid frågor kontakta stiftskonsulent Anders Blom, anders.blom(a)svenskakyrkan.se, 0511-262 30