Nattkampen

Nattkampen 2020 är tyvärr inställd. Lunds distrikt kommer istället bjuda in till en Narnia-inspirerad Nattkamp hösten 2021.

I väntan på lejonet

I väntan på Aslan välkomnar vi i Skara distrikt istället till en digital nattkamp på temat Lejonkungen. Alla lag deltar hemmifrån på olika platser runt om i stiftet men möts över Instagram.

Vi startar den 3 oktober kl 13.00 via en livesändning på vårt instagramkonto

Där får alla lag sin första utmaning. När laget avklarat sin första utmaning skall ett bild/filmbevis skickas till instagramkontot @skuskarastift

Det görs antingen genom att lägga upp på lagets instagramstorys och tagga @skuskarastift (då kommer vi också att dela filmen/bilden i våra storys) eller genom att skicka ett privat meddelande till oss. När första uppdraget är utfört får laget sitt nästa uppdrag.

Lagen består av 4-7 personer i åldern 14+ (vi ”tävlar” alla i samma kategori)

Ni som lokalavdelning väljer själva om ni ska övernatta, vart ni ska vara och vilken mat ni ska äta.

Det är i dagsläget svårt att avgöra hur lång tid alla uppdrag kommer ta att utföra. Mycket handlar om hur seriösa lagen är i sitt utförande. En kan anstränga sig mer eller mindre och kommer få poäng efter det. Eftersom det inte krävs en fysisk vandring mellan uppdragen så är det uppdragens utförande som är det som tar tid. Räkna med att ni äter middag ihop,oavsett om ni har övernattning eller inte. Dock tror vi inte att ni kommer hålla på långt in på natten utan vi tror att runt 20.00 kan de flesta lag vara klara.

Vi uppmuntrar alla att enbart göra lag med personer ni brukar träffa för att minska risken för spridning av covid-19.

Det ni behöver ha tillgång till är god internetuppkoppling, biblar, första hjälpenlåda och minst en mobiltelefon med bra kamera och ett offentligt instagramkonto, samt god tillgång till vatten, tvål och handsprit 🙂 Även papper och penna kan vara bra att ha!

Uppdragen kommer vara av sådan karaktär att en ska kunna göra dem oavsett var en befinner sig. De kommer därför inte vara av friluftskaraktär då alla inte har tillgång till en församlingsgård med både skog och bra uppkoppling.

Kl 13.00 på söndagen avslutas det hela med ytterligare en livesändning där vi avslöjar vilka lag det gått bäst för! Vi uppmuntrar alla lag att på förmiddagen fira mässa lokalt där en befinner sig.

Anmälan sker senast 27 september

Vi tar emot anmälan från andra distrikt i mån av plats.

Planeringsgruppen består av Anna Andersson, Axel Lindgren och Kajsa Svantesson, ni når dem via mail förnamn(a)skuskarastift.se

Ni kan också maila konsulent lisa.gerenmark(a)svenskakyrkan.se