Gnistan

På grund av utvecklingen av Corona kommer vi inte kunna genomföra ett Gnistanläger 2021. Istället vill vi bjuda in till en digitalt träff lördagen den 9 januari.

gnistan 2021 innehåller

Inspirerande föreläsning

När Felicia Margineanu var 17 år gammal drog hon ihop 10 000 människor till en manifestation för ett mer tolerant samhälle. Sedan dess har hon arbetat med ungdomar för att få dem att våga höja sina röster. Felicia kommer inspirera oss till hur vi kan använda sociala medier och din kreativitet för att agera i ett samhälle där pandemin hindrar oss från att gå ut på gator och torg. Hon är även ambassadör på antimobbningsorganisationen FRIENDS & Drottning Silvias stiftelse Mentor Sverige

Samtal om tro

Lekar

Leka på distans, går det? Såklart det gör!

Hattmaskerad

Ta på dig en lustig hatt som syns när vi alla ses i Zoom

Info om kyrkovalet

Bön

Hälsning från biskop Åke

Vi planerar att starta 10.00 och håller på till ca 13.00

GNISTAN är för dig som är 15+ och i år är det GRATIS att delta

För att delta behöver du ha en dator eller platta att koppla upp dig med samt en mobiltelefon för kahoot mm

Anmälan senast 4 januari

Vi tycker såklart att det är väldigt tråkigt att varken kunna genomföra ett vanligt läger eller det corona-anpassade lägret som vi planerat för. Just nu måste vi fatta tråkiga och svåra beslut, men vi hoppas att alla ni som brukar komma på Gnistan är med och gör det digitala passet den 9 januari till det bästa någonsin och tillsammans peppar vi sedan inför Gnistan 2022!