Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

GLOBAL TRETTONHELG

VÄLKOMMEN TILL EN DIGITAL GLOBAL DAG – UNDER SAMMA HIMMEL BYGGER VI EN KLIMATRÄTTVIS VÄRLD!

Precis som mycket annat just nu så kommer Global trettonhelg att bli digitalt. Under trettondagsafton den 5 januari möts vi som är intresserade och engagerade för en hållbar och rättvis värld digitalt. Anmäl dig senast den 18 december.

Under trettondagsafton 5 januari möts vi som är intresserade och engagerade för en hållbar och rättvis värld digitalt! Vi som tror på alla människors lika värde och vill vara med och göra skillnad samlas för att lära oss mer och inspireras. Dagen bjuder på föreläsningar och panelsamtal med Act Svenska kyrkans olika aktörer i världen och engagerade runt om i Sverige som arbetar med klimatanpassning.

Vem som helst som är intresserad av internationella frågor, klimaträttvisa och hållbarhet kan delta. Dagen är kostnadsfri – det enda du behöver göra är att anmäla dig så får du en länk till deltagarsidan.  Du deltar sedan hemma framför din egen skärm.

Läs mer och anmäl dig HÄR