Fixardag på Flarken

Nu sätter vi igång med att rusta upp Flarken. Det kommer dras in el samt vatten och avlopp. Tre nya vattentoaletter ska installeras varav en tillgänglighetsanpassad. Vi ska också anlägga en slåtteräng som kan vara möjlig att använda till tältning vid stora arrangemang.

Förutom allt detta håller fastighetsgruppen alltid på med underhåll av gården. T.ex har de under våren rustat upp bryggan, detta behöver också fortgå under tiden som vi tar oss an detta stora projekt.

Flarken är allas vår älskade lägergård och vi behöver hjälpa till!

Vi hoppas därför att ni vill komma och hjälpa till den 5 september ute på Flarken. Det kommer finnas olika typer av saker att göra och du måste inte vara superhändig för att hjälpa till.

För de som har barn kommer det också finnas barnvakter att tillgå. (hör av dig om du vill hjälpa till med att vara barnvakt)

Vi bjuder på enkel vegetarisk mat, därför är det bra att veta hur många vi blir. Maila lisa.gerenmark(a)svenskakyrkan.se Då kan du också ange om du har behov av specialkost

Ta med egna kåsor och bestick samt tåliga kläder. Har du verktyg som du tror kan behövas, ta med dem också!

Om du har symptom är det viktigt att du stannar hemma! Även vid utomhus aktiviteter behöver vi vara försiktiga. Tillgång till varmt vatten samt tvål och handsprit kommer finnas.