Musikläger

Välkommen till musikläger på Flämslätt sommaren 2021

Vi har valt att bjuda in till två kortare läger med färre deltagare på varje för att öka chanserna för lägret att kunna genomföras. Självklar håller vi hela tiden koll på rekomendationerna. Våga anmäl er, det kostar inget om lägret blir inställt!

Du kan välja mellan 13-14 juni och 15-16 juni. Varje läger startar med incheckning kl 9.00 dag 1 och avslutas med musikgudstjänst kl 18.00 dag 2

Lägret innehåller som vanligt MYCKET KÖRSÅNG och musik, men förstås också andra aktiviteter som lekar, bad, ledarnas afton och annat kul. På lägret finns ett härligt ledargäng som ser till att alla deltagare trivs. Barn och ungdomar födda 2012 eller tidigare är välkomna att vara med. Alla deltagare sover på golv. Vi vill gärna att körledare eller annan ledare som barnen känner deltar under lägret.

PRIS
Lägret kostar 350 kr om du är medlem i BÅDE Svenska Kyrkans Unga i Skara stift och Kyrkosångsförbundet. Är du medlem i bara Svenska Kyrkans Unga är deltagaravgiften 450 kr, är du bara medlem i bara kyrkosångsförbundet är deltagargiften 650 kr och är du inte medlem i något av förbunden är deltagaravgiften 850 kr. För medföljande syskon sänks priset med 100 kr.

För medföljande ledare är priset 1400 kr, då ingår helpension och boende i hotellet.

Sista anmälan 4 maj


Gratis och lätt blir du medlem i Svenska Kyrkans Unga i Skara stift på vår medlemssida
Svenska Kyrkans Unga i Skara stift är beroende av sina medlemmar för att genomföra sin verksamhet. Vi önskar kunna fortsätta med Musiklägret, som är ett av våra största läger, och för det behöver vi våra medlemmar.
Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.
I år är deltagaravgiften subventionerad med 200 kr för medlem i Svenska Kyrkans Unga i Skara stift pga ett årsmötesbeslut.
På detta läger använder vi oss av Svenska Kyrkans Ungas anmälningspolicy.