SKAPELSETID

Friluftslägret 2021 går av stapeln på Apelhult utanför Borås 29 juni- 4 juli. Sista anmälan 10 maj.

Temat för lägret är SKAPELSETID.

När är det skapelsetid? Är det något som redan varit eller är det just nu också? Vad händer när något levande dör, är allt slut då eller? Vilka är med och skapar? Skapelseberättelsen i Bibeln, kan den hjälpa oss att upptäcka skapelsen och svara på våra frågor?
Ja, det tror vi!
Kom och hjälp till att se skapelsen på olika sätt!

Planeringsgruppen för SKAPELSETID planerar att genomföra ett sommarläger. Självklart kommer det göras efter de rådande omständigheter som gäller till sommaren, vad beträffar restriktioner och annat.
Vi kommer  att vara uppdaterade så vi vet som gäller. Och efter sista anmälan som är den 10 maj kommer vi att informera dig som är ledare om vad som gäller.
När vi genomför lägret så kommer vi att göra det så ”Coronasäkert” vi kan och förmår.

Välkommen till ledarsamling inför sommarens läger SKAPELSETID den 9 mars kl 17:30.-20:00 Vi ses på Zoom och kommer prata om läger i ljuset av corona, lägerplatsen Apelhult, temat för lägret och allmän information om lägret. Anmäl dig HÄR senast 7 mars Upplysningar Anders Blom 0511-262 30 anders.blom@svenskakyrkan.se

Vad kostar det?

1130: – för medlem i Svenska Kyrkans Unga. Icke medlem i Svenska Kyrkans Unga 1356: –
Ibland betalar lokalavdelningen lite av avgiften, fråga din ledare.
2021 subventioneras arrangemang av Svenska Kyrkans Unga i Skara stift med 200:- för medlemmar. Det innebär att kostnaden blir 930:-

Får jag åka?

SKAPELSETID riktar sig i första hand till juniorer men även ungdomar är välkomna.

Anmälan

Anmälan kommer ske här via hemsidan, snart kommer det öppna. Sista anmälan till lägret är 10/5.


2019 blev sista året på Ösjönäs och genom en insamling under lägret har vi tackat Ösjönäs för alla dessa år genom en gåva i form av planteringen av 196 träd genom ACT Svenska kyrkan.