Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Äventyrsdag

Äventyrsdag för miniorer, juniorer och ledare

Välkomna lördagen den 10 oktober på en äventyrsvandring på Flarken, Svenska Kyrkans Ungas lägergård utanför Lidköping. . Dagen börjar klockan 10.00 och beräknas avslutas vid 15.00.

Vi kommer att vara utomhus, så oömma kläder efter väder rekommenderas. Under vandringen kommer det att vara stationer med uppgifter som gruppen ska lösa tillsammans!

Kostnad: 30 kr/deltagare som oavkortat går till Svenska Kyrkans Ungas insamlingsmål. Under 2020 är insamlingsmålet till organisationen Mind.
Tack vare ett årsmötesbeslut subventioneras alla medlemmar med 200kr/person under 2020. Är du medlem i Svenska Kyrkans Unga i Skara stift är det därför gratis i år. Läs mer HÄR

Senast 1 oktober vill vi ha er anmälan 

Efter anmälan skickas en bekräftelse, med ytterligare information och vägbeskrivning. Vi tror att grupperna som går vandringen består av ungefär 4-7 barn. Välkomna!

Vid frågor kontakta stiftspedagog Anders Blom, anders.blom(a)svenskakyrkan.se , 0511-262 30

Corona

Efter rådande omständigheter ”Coronasäkrar” vi, det finns varmt vatten att tvätta händerna i. Vi ser över toaletterna. Kommer också att finnas handsprit. När vi fått in antalet anmälda så planerar vi efter det antal vi har. Är det många så har vi lösningar men det återkommer vi om vid behov.

Välkomna hälsar Svenska Kyrkans Unga i Skara stifts Arbetsgrupp Friluftsliv